Polar portrætter


2016.09.01 - 2016.09.30

Aktuelle

Kommende

Tidligere

"Polar (selv-) Portrætter"

 

 "Polar (selv-) Portrætter er et kunst projekt af Zsuzsanna ARDO /

 

 Det sætter sig for at udforske kreativiteten og dynamikken mellem de polare regioner i forbindelse med klimaændringer.
 Polar (selv-) Portrætter er et åbent projekt i den forstand, at kolleger kunstnere fra hele verden også er inviteret til at blive involveret i dette kreative eksperiment for at finde mulige visuelle sprog at tale om klimaforandringer gennem tilslutningen med den polare natur.
 
Kunstnere fra hele verden og organisationer, det være sig en forskningsstation, en festival, et galleri eller det uortodokse offentlige rum, er velkomne til at komme i kontakt med Zsuzsanna ARDO via www.ardo.org, hvis de ønsker at involvere sig i projektet:  Kreativitet uden Grænser kunst projekt.
En kurateret udstilling af billederne vil blive præsenteret i Frankrig, Arktis og Antarktis samtidig - at åbne en real-time visuel dialog mellem de opfattede polære 'periferier "og den oplevede" centrale "af selvet" © ARDO.
 Zsuzsanna ARDO er en visuel kunstner, kurator og forfatter. Hendes Polar (selv-) Portrætter projekt er inspireret af hendes arbejde på en ekspedition i det højarktiske, som er blevet præsenteret af Google NY og i galleriet af de ældste uafhængige videnskab organisation i verden, The Royal Institution.